MEDICINA CURAT NATURA SANAT

PROTEJAȚI-O CA OCHII DIN CAP – IMUNITATEA NE SALVEAZĂ VIAȚA

În ce măsură te poți baza pe imunitatea ta? Ai grijă de ea? Știți de unde provine, cum să o porniți și cum, dimpotrivă, îi faceți rău? În articolul lui MUDr. Kalauza, analizăm imunitatea în profunzime, literalmente în adâncurile corpului nostru, astfel încât să o putem înțelege mai bine și să o protejăm ca un ochi din cap.

Imunitate. Ce anume este?
Putem spune pur și simplu – rezistența organismului la infecție. Deci este o abilitate, o calitate pe care o putem influența.

Imunitatea slăbită se poate manifesta prin:

  • oboseală crescută
  •  răceli frecvente
  •  sinuzită recurentă
  •  infectii recurente ale tractului urinar
  •  răni repetate
  •  afectarea vindecării rănilor
  •  recuperare lentă după viruși anteriori
  •  boli fungice ale pielii și unghiilor

Vorbim despre cazul tău? Deci, citiți mai departe.

UNDE ESTE STABILITĂ IMUNITATEA?

Celulele sistemului imunitar se formează în măduva osoasă (limfocite B) și în așa-numita glanda sugarului (limfocite T). O parte importantă a sistemului imunitar este sistemul limfatic, care pe lângă vasele limfatice include ganglionii limfatici, splina, pandantivul viermos (cunoscut popular ca apendice) și plasturilor Peyer (țesutul limfatic din intestine).

UNDE S-A ADUNAT IMUNITATEA?

Dacă cineva ar întreba: „Unde este imunitatea?” Răspunsul ar putea fi „În intestin!” Aproape 80% din sistemul imunitar este localizat în tractul intestinal. Cercetări recente arată că, compoziția corectă a florei intestinale (microbiota) este extrem de importantă pentru o imunitate puternică.

În mod similar, a fost demonstrată legătura dintre psihic, sistemul nervos și imunitate. Stresul sau frustrarea intensă pe termen lung pot schimba flora intestinală în detrimentul bacteriilor probiotice. În schimb, bacteriile și drojdiile patogene încep să predomine, rezultând o imunitate slăbită și susceptibilitate la diferite infecții.

CE INSEAMNA DISTRUGEREA IMUNITATII?

Un mod de viață nesănătos este un clișeu general. Dintre lucrurile mai puțin cunoscute este stresul și, de asemenea, antibioticele, care sunt literalmente o frică de sistemul imunitar. Este un paradox faptul că medicamentele care ar trebui să ne scape de o boală ne vor aduce o alta, cea mai frecventă infecție cu drojdie. De asemenea, elimină bacteriile benefice din intestine, în urma cărora există o creștere excesivă de drojdii, ciuperci și bacterii patogene rezistente la antibiotice, așa-numitele disbioză. Respectivii agenți patogeni eliberează o serie de toxine diferite în sânge, care împovără și slăbesc sistemul imunitar, precum și ficatul.

CUM SĂ ÎNTĂRIȚI?

1) În primul rând, prin îndepărtarea tuturor agenților patogeni din corp (din intestine) care îl împiedică să funcționeze pentru ceea ce a fost creat. Pe acest principiu se bazează amestecul de ulei IMUNITA.
Avantajul său este că poate fi utilizat și de copii și astfel gestionează cu succes intrarea în grădinițe sau alte grupuri de copii, sau orice perioadă de viruși și alte boli. Fiecare părinte va aprecia asta și acesta a fost scopul nostru.
2) De asemenea, este adecvat să se utilizeze probiotice, dar și prebiotice pentru a întări imunitatea. În timp ce probioticele sunt culturi de bacterii probiotice, prebioticele sunt un aliment esențial pentru aceste bacterii.
3) Consumul de sucuri proaspete de fructe sau legume este, de asemenea, un mijloc excelent deîntărire a imunității. Cu toate acestea, există o diferență între sucul proaspăt bogat în enzime și sucul pasteurizat în care toate enzimele au fost distruse prin încălzire. Sucul proaspăt preparat alcalinizează corpul, pasteurizat mai mult se acidifiază, ceea ce este nedorit.

4) De asemenea, nu trebuie să uităm să dormim suficient de bine. În timpul somnului, întregul organism, inclusiv sistemul imunitar, este regenerat.
5) Dacă vrem să ne creștem imunitatea, nu trebuie să omitem vitaminele. În plus față de vitamina C, vitamina D este, de asemenea, importantă pentru susținerea imunității, în special forma sa naturală D3, vitamina K și, de asemenea, un grup de vitamine B, în special vitamina B12.
6) Detoxifierea organismului este un alt mod de a consolida imunitatea slăbită, precum și
7) mișcare regulată, de preferință undeva în natură. Acest lucru reduce și stresul, care distruge literalmente sistemul imunitar.

MEDICINA MILENIULUI 3

Uleiurile esențiale oferă, de asemenea, o modalitate veche-nouă de a vă consolida sistemul imunitar și nu există lovituri. Au fost folosite cu succes în Egiptul antic și acum experimentează din nou un boom legitim. Am fi foarte iresponsabili dacă am refuza să folosim ceea ce natura creează în mod natural și ceea ce funcționează 100%.

Uleiurile esențiale din plante medicinale au efecte antivirale, antibacteriene și antifungice dovedite de laborator, care ameliorează sistemul imunitar al agenților patogeni și permit astfel regenerarea și funcționarea mai rapidă a acestuia la putere maximă. Într-un nou studiu din În 2017, proprietățile antiinflamatoare și imunomodulatoare semnificative ale amestecurilor de uleiuri esențiale au fost chiar confirmate.

Astăzi, este literalmente salvator de vieți să ai imunitatea într-o stare 100%, astfel încât să ne poată proteja și să ne putem baza 100% pe ea.

Să ne încredem în noi, în corpul nostru, în imunitatea noastră și, de asemenea, în natură, care a creat un amestec de uleiuri pentru plante medicinale, care întărește extrem de eficient sistemul imunitar de la prima doză.
În spiritul devizei BENEDICTUS- Medicina curat, natura sanat (medicina vindecă, natura vindecă).

MUDr. Gustav Kalauz

ARTICOLE SIMILARE

PRODUSE ASEMANATOARE