Transport gratuit la comenzile peste 400 lei.

MEDICINA CURAT NATURA SANAT

Povestea noastră

„Vreau să-mi vindec pacienții, nu doar să-i tratez“

spune medicul de succes și cofondatorul mărcii BENEDICTUS, M.D. Renáta Téglássy.

CÂND MEDICUL DEVINE PACIENT

„În calitate de absolvent recent al Facultății de Medicină, am adus idealuri despre rezultatele practicii mele medicale la primul loc de muncă- o clinică pulmonară condusă de o școală primară erudită.

Viața ne schimbă adesea planurile și, deși poate părea inutilă sau nedreaptă la început, este adesea cel mai bun lucru care ni s-ar fi putut întâmpla, până la urmă.

Acesta a fost și cazul doctorului Renáta Téglássy, care împreună cu M.D. Gustav Kalauz este în spatele nașterii mărcii slovace de suplimente nutritive pe bază naturală - BENEDICTUS.

Am crezut că este doar o chestiune de timp înainte ca medicamentele extrem de eficiente să fie dezvoltate pentru fiecare boală cu care veneau pacienții la noi și, de asemenea, am considerat că acestea nu ar avea efecte secundare. În fiecare zi așteptam cu nerăbdare să lucrez cu pacienții, cu singurul scop de a-i ajuta în boala lor și de a-i vindeca ”, își începe povestea, adăugând în același timp că nu era chiar ceea ce visase inițial. S-a întors de la muncă obosită și epuizată. Confruntarea zilnică cu suferința umană și posibilitățile limitate de ajutor de la medic au evoluat în sentimente de frustrare, care de-a lungul timpului s-au concretizat într-o boală sistemică gravă.
Când colegii mei medici m-au informat despre diagnosticul fatal și singurul lucru pe care mi l-au oferit a fost un tratament care să-mi prelungească viața, dar intr-un mod devastator, le- am spus că refuz tratamentul propus și, dacă e să mor, măcar să mor drăguță ", descrie ea momentul în care i-a schimbat viața.

MEDICINA VESTICA, MEDICINA ALTERNATIVĂ ȘI INDUSTRIA FARMACEUTICA

Abia odată cu trecerea timpului și-a dat seama că, în acel moment, ea era ghidată de principiul biblic că ceea ce nu putem schimba trebuie pur și simplu acceptat. Din fericire, foarte repede după ce a decis să respingă tratamentul propus de medic, a fost contactată de un vechi prieten, tot medic, cu o ofertă de tratament alternativ. Nu a existat niciun motiv pentru a nu fi de acord și, după terapia alternativă, toate rezultatele au fost normale în probele de urmărire.

Pacienta, care era deja îngropată în medicina occidentală, a devenit o femeie în plină forță și sănătate.

„Acesta a fost primul moment de cotitură când am început să mă uit la medicamentul meu iubit dintr-un alt unghi”, adaugă ea.

„Sănătatea mea deplină mi-a permis să mă întorc la muncă, dar a trebuit să renunț la un departament pulmonar potențial infecțios și am decis o schimbare diametrală - am început să lucrez pentru o companie farmaceutică”.

Aici a avut ocazia să cunoască farmacoterapia din cealaltă parte - din perspectiva producătorului și a comerciantului. Și multe lucruri care nu erau prea clare pentru ea înainte aveau brusc sens.

MEDICINA COMPLETĂ CÂȘTIGĂ

În ciuda faptului că a devenit un manager de succes, a vrut să lucreze in continuare cu pacienți, așa că a decis să deschidă un cabinet de medicină generală pentru adulți, după ce a finalizat o altă atestare.

„Îi plăcea munca și contactul zilnic cu pacienții o satisfăcea inițial, dar se confrunta din nou cu posibilitățile limitate ale medicinei de tip occidental.

„Pe vremea când încă studiam medicina, era considerat polipragmasie (utilizarea simultata a multor medicamente) când pacientul lua mai mult de 3-4 medicamente pe zi. Cu toate acestea, odată cu creșterea specializărilor și a noilor discipline medicale, a crescut și numărul de medicamente prescrise unui pacient. Dintr-o dată, era destul de obișnuit ca să fi prescris un total de 10-15 medicamente de la diferiți experți. Asta e mult. Mulți pacienți au venit la mine cu dificultăți, a căror cauză nu am putut să o găsesc la momentul respectiv și, după finalizarea unei game întregi de examene profesionale, pacientul a aflat în cele din urmă că este de fapt sănătos, deoarece toate rezultatele au fost normale, deși el însuși s-a simțit foarte rău ".

Ea a devenit din ce în ce mai conștientă că medicina convențională, alături de farmacoterapie, nu va scăpa niciodată de limitele sale; dimpotrivă, ea ajungea din ce în ce mai mult la un punct mort. Astfel a văzut singura ieșire printr-o viziune holistică a pacientului, realizând că toate bolile au un caracter psihosomatic și nu este suficient să se trateze doar corpul material al pacientului, ci este, de asemenea, important să se acorde atenție sufletului său. La urma urmei, a simțit-o din nou pe propria piele.

„Aparent, din nou, efectele stresului și frustrării au contribuit la deteriorarea sănătății mele. Totuși, la acel moment îl știam deja pe MD. Gustav Kalauz, care la acea vreme era deja implicat în biorezonanță, și împreună nu numai că am găsit cauza dificultăților mele, ci și le- am îndepărtat cu succes. "

MEDICINA CURAT NATURA SANAT (MEDICINA TRATEAZA, NATURA VINDECĂ)

"Având în vedere că ceea ce m-a ajutat trebuie să-mi ajute pacienții, am început să analizez mai detaliat posibilitățile de utilizare a uleiurilor esențiale pentru tratarea afecțiunilor comune pe care le-am întâlnit în clinica mea."

Întotdeauna după ce au testat efectele lor complexe mai întâi asupra lor și asupra cercului de persoane apropiate, au ieșit în evidență și pacienții care doreau să încerce altceva decât tratamentul chimic, pe care le sugerau medicii generaliști.

Rezultatele muncii noastre confirmă faptul că, conectarea medicinei occidentale cu medicina naturală și holistică este cea mai cuprinzătoare cale către sănătate pe care o putem oferi în prezent.

„Pe acest principiu, creăm, de asemenea, rețete pentru toate suplimentele nutritive ale mărcii noastre. Parafrazându-l pe Hipocrate și afirmația sa - Medicina trateaza, natura vindecă, putem spune că BENEDICTUS întrunește beneficiile ambelor abordări. Deci, nu numai că tratam, ci chiar vindecăm ", încheie M.D. Renáta Téglássy.